BELTÉRI FESTÉKEK

Ajtókra és ablakkeretekre

Fa-, és fém keretek, tokok kezelésére, különböző fényességi fokozatokban..

 


Beltéri festékek

Az épületen belüli festési munkálatokhoz használatos fa- , fém- , falfelületekre alkalmas alapozók, festékek, lakkok, egyéb termékeket találja meg itt.

Kültéri festékek

Az épületen kívüli külső munkálatokhoz, külső felületek festéséhez használható alapozók, festékek, lakkok, egyéb termékek találhatók meg.

Egyéb termékek

Nagy választékot kínálunk Poli-Farbe termékekből: Platinum, Boróka, Inntaler, Cell, stb.Kiegészítők

Az általunk forgalmazott tisztítószerek, töltőanyagok, hígítók és szauna áploló termékek közül válogathat.


 
FESTÉKEK

Empire
Kiszerelés: 0.33l, 0.9l, 2.7l, 9l
Az Empire bútor festék alkalmas otthona összes berendezésére. Engyeletes, selyem felületet képez. Tixotrópikus, ezért kimondottan alkalmas ecsettel történő felvitelre. Jól terül, és egyenletes felületet képez, tökéletes eredményt biztosít.

Feelings bútor festék
Kiszerelés: 0.9l, 2.7l
Új generációs festék bútorokra. A Feelings Bútor Festék kiemeli a ház összes bútorának színét, úgy mint ajtók, ablakkeretek, radiátorok. Alkalmas új beltéri felületek és előzőleg alkid vagy savkatalizátoros festékkel kezelt felületekre.

Miranol
Kiszerelés: 0.33l,0.9l, 2.7l, 9l
Tixoptrópikus alkid festék beltéri fa, farost és fém felületekre. Enyhe illatú. Könnyen felhordható, nem folyik meg, jól terül.

Unica tapadó alapozó
Kiszerelés: 0.9l, 2.7l
Teljesen matt, gyorsan száradó, speciális gyanta alapú alapozó festék, kül- és beltéri felületekre, olyan felületekre melyhez a festék nehezen tapad.

OLAJOK

Nostalgia méhviasz
Kiszerelés: 0.5l, 5l
A Nostalgia Méhviasz oldószer mentes. Természetes növényi olajokból és méhviaszból áll. Felhasználható csiszolt keményfa felületekre, száraz belterekben. Védi a fa felületeket némiképp a nedvességtől és a piszoktól (a víztől és magas igénybevételtől azonban nem).

Nostalgia faolaj
Kiszerelés: 0.33l, 0.9l
Színezhető, oldószermentes fa olaj, mely alapja a tiszta növényi olaj, és viasz. Felhasználható keményfa felületekre, száraz belterekben. A Faolaj a fa rostjait nem fedi el, hagyja a fát lélegezni és megvédi a nedvességtől és a piszoktól.

Nostalgia mákolaj
Kiszerelés: 0.25l, 1l
A Nostalgia Mákolaj 100% tiszta, hidegen sajtolt, növényi olaj, mely védi a fa felületeket a nedvességtől és a piszoktól. A Nostalgia Mákolajjal kezelt felületek könnyen tisztán tarthatók.

További termékeinket tekintse meg részletesen menüpontjaink alatt.